Ammehjælp

Hjælp til at etablere og vedholde en god amning

Hos Aalborg Scanningshus har vi længe nydt at møde jer i graviditeten – nu vil vi også gerne hjælpe jer efter fødslen. Vi tilbyder ammesamtaler i graviditeten både før førstegangsfødende og flergangsfødende, og også til jer, der tidligere har haft et kompliceret ammeforløb.

Ammeforberedelse i graviditeten

Hos Aalborg Scanningshus kan du nu booke en individuel konsultation hos erfaren barselsjordemoder Susanne Rosendal, der har mange års erfaring med ammevejledning som barselsjordemoder ved Aalborg Universitetshospital. Samtalen er både for dig, der skal amme for første gang, og dig, der har prøvet det før, men gerne vil have hjælp og vejledning til at etablere et godt ammeforløb. Samtalen foregår som en individuel ammeforberedelse på klinikken, hvor I i rolige rammer får de redskaber der skal til, for at få en god start på amningen. Ammesamtalen giver samtidig mulighed for at booke Susanne til at besøge jer i hjemmet efter fødslen, og hjælpe jer med at få amningen godt i gang.

Læs mere om Susanne her

Varighed: 1 time.

Pris: 650 kr.

Foregår: på klinikken.

Kan bookes ved at ringe på tlf 50201620 eller sende en mail til info@aalborgscanningshus.dk.

Ammebesøg i hjemmet eller på klinikken efter fødslen

Efter fødslen tilbyder vi etablerende ammebesøg til alle, der har haft en ammesamtale på klinikken. I får besøg af Susanne i jeres eget hjem (eller på klinikken, hvis I foretrækker det), og I vil få hjælp til at få etableret amningen på en god og hensigtsmæssig måde, så det bliver et godt forløb for både mor og barn.

Bookes via telefon 50201620.

Pris: 1600 kroner

Varighed 1,5-2 timer.

Bestil scanning