Scanninger og priser

Tidlig scanning

Er der liv? Sidder graviditeten som den skal? Og er der en eller to små babyer på vej? Spørgsmål som disse begynder at melde sig i dagene efter den positive graviditetstest. Fra 6+0 kan vi se efter disse ting ved en scanning hos os. Hovedfokus ved denne scanning er ofte at se, om der er et lille hjerte der slår. Men vi måler også på babyen og fastlægger en termin. 

Varighed: 15 minutter. Pris: 500 kr.

Kønsscanning

I Aalborg Scanningshus laver vi kønsscanning i hele graviditeten. Det tidligste, det er muligt at fastslå kønnet ved scanning er når baby er 14+0. På dette tidspunkt vejer baby ca 90 gram, og det kræver derfor et trænet øje og ekspertise ved scanneren, for at kunne fastslå kønnet så tidligt. En kønsscanning hos os inkluderer en vækstrapport af babyen og selvfølgelig et par søde profilbilleder.

Varighed: 20 minutter. Pris: 500 kr.

3D/4D-scanning

Vil I gerne se baby tredimensionelt, er det en 3D/4D-scanning, I skal vælge. Her ser vi på baby i både 2D, 3D og 4D, hvor 4D er videoklip i 3D. Det kan for eksempel være at baby gaber eller smiler – og det kan vi være heldige at fange i små videoklip til jer. 

3D/4D varighed: 30 minutter. Pris: 1000 kr.
Luksus 3D/4D varighed: 45 minutter. Pris: 1250 kr.
Stor 3D/4D varighed: 60 minutter. Pris: 1500 kr.

Misdannelsesscanning/gennemscanning

En misdannelsesscanning er en gennemscanning af babys organer fra top til tå. Vi ser på organer, knoglevæv og hud, vi måler på babys vægt og vækst, og ser på babys generelle trivsel i maven.

Varighed: 30 minutter. Pris: 1000 kr.

Trivselsscanning

Hvis I har lyst til at se, hvordan det går med baby inde i maven, men ikke har behov for hverken kønsscanning eller 3D billeder, kan vi anbefale vores trivselsscanning. Den tager ca. 15 minutter, og har fokus på det, I ønsker.

Varighed: 15 minutter. Pris: 500 kr.

Jordemoderkonsultationer og tilskud fra Sygeforsikring Danmark

Alle scanninger udføres af en jordemoder, og indeholder derfor altid en jordemoderkonsultation. Det betyder at du altid har mulighed for at få svar på både generelle og specifikke spørgsmål angående din graviditet. Ved scanninger/konsultationer på minimum 40 minutter, er der mulighed for at få tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Studierabat på scanning

Vi giver altid 10 procent i studierabat (dog ikke på vores scanningspakker).

Scanningspakker

Du har mulighed for at opnå yderligere rabatter ved at købe en af vores scanningspakker. Du behøver ikke booke scanningerne på forhånd, når du køber pakken. Du kan vente med at booke, til du føler behov for en scanning. Nogle vil gerne scannes ofte i starten af graviditeten, mens andre har mere brug for ekstra scanninger senere.

Scanningspakkerne kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Scanningspakken er personlig, og kan ikke deles med andre.

Udeblivelser og afbud

Man kan melde afbud til sin scanning ved at kontakte klinikken direkte på telefon 50201620 (du gerne lægge en besked på telefonsvareren), ved at sende en mail til info@aalborgscanningshus.dk, eller ved at kontakte os på messenger via vores facebookside. Vi kan desværre ikke modtage sms på klinikken. Du kan også melde afbud ved at logge ind på bookingsystemet og anmode om at få aflyst tiden.

Der er intet gebyr ved afbud, men vi vil gerne have afbudet så hurtigt som muligt, så andre kan få mulighed for at booke tiden.

Ved udeblivelser uden afbud, kan du blive opkrævet det beløb der svarer til scanningens pris. Ved gentagne udeblivelser uden afbud, er det ikke længere muligt for dig at booke via bookingsystemet.

Bestil scanning