3D-scanning/4D-scanning

Tredimensionelt og som video

Vil I gerne se baby tredimensionelt, er det en 3D/4D-scanning, I skal vælge. Her ser vi på baby i både 2D, 3D og 4D, hvor 4D er videoklip i 3D. Det kan for eksempel være at baby gaber eller smiler – og det kan vi være heldige at fange i små videoklip til jer. En fantastisk rørende oplevelse at se jeres lille baby ”live” imens den ligger og hygger sig inde i maven.

Vi vil altid forsøge at få gode ansigtsbilleder, men det er ikke altid, baby ligger godt – så forsøger vi at vende og dreje på mor – det kan også være du skal op og hoppe lidt, for at få baby til at bevæge sig. Der kan dog være situationer, hvor vi ikke kan gøre ret meget ved babys position. Hvis moderkagen fx ligger lige foran ansigtet, hvis der er meget lidt fostervand, eller hvis babys hoved er så langt nede i bækkenet at halvdelen af ansigtet er skjult – så er det svært at tage gode billeder! For at optimere chancerne for at få gode 3D/4D-billeder, anbefaler vi:

  • graviditetsuge 26-32
  • fyldt blære
  • spist og drukket max 1/2 time inden scanningen (for at sikre os at baby er vågen, og let at få til at flytte rundt)

Hvis vi ikke får babys ansigt at se, gælder vores garanti, og vi booker en ny tid til jer, til genscanning, uden beregning.

Den helt rigtige profil

Nogle babyer præsenterer sig utroligt flot i 3D, og laver smukke virkelighedstro billeder. Andre babyer gemmer sig mere bag moderkagen og arme/ben, og er sværere at tage billeder af. Vi gør altid vores ypperste for at få de bedste billeder til jer, og vores udstyr er det absolut nyeste på markedet.

Er du nervøs for, om vi kan tage gode billeder af netop din baby, anbefaler vi, at I kommer i de tidlige uger 26-28, for at optimere chancerne for at en evt genscanning vil lykkes. Jo større baby er, jo sværere er det for den at flytte sig rundt i maven. Til gengæld udvikler baby sig mere og mere uge for uge, så det er altid en balancegang at finde den bedste uge for 3D.

En uge, der generelt er god for alle, er graviditetsuge 28. Her er baby tilpas stor til at den ligner en færdig baby, og har udviklet karakteristiske ansigtstræk. Samtidig er den endnu ikke så stor, at den ikke har plads til at bevæge sig, hvis den ligger dårligt for at få taget billeder.

3D er en fantastisk måde at knytte sig til sit barn. Her vil man ofte kunne genkende ansigtstræk fra sig selv eller sin partner – eller måske bedsteforældres næse eller mund. Store søskende har ofte også stor glæde af at se baby på denne mere håndgribelige måde.

Hos Aalborg Scanningshus har vi tre typer 3D/4D-scanninger:

  • Lille (1/2 time) 1000 kr.
  • Luksus (45 minutter, og dermed med ekstra god tid til at lave gode billeder) 1250 kr. (Mulighed for tilskud fra Sygeforsikring Danmark)
  • Stor (60 minutter, og er inkluderet en gennemscanning af alle babys organer) 1500 kr. (Mulighed for tilskud fra Sygeforsikring Danmark)

Se mere eventuelt på Priser og scanningspakker

Bestil scanning

Bestil din scanning her