Medarbejdere

Her kan du se, hvem der arbejder hos Aalborg Scanningshus.

Agnethe Mørch, scanningsjordemoder.

Agnethe er uddannet jordemoder i 2010, og har arbejdet på fødegang, i jordemoderkonsultation og barselsafsnit. Agnethe har i flere år været ansat på en privat scanningsklinik inden hun åbnede Aalborg Scanningshus i 2019.

Agnethe fortæller: “Jeg elsker den nære kontakt man får med hele familien, og nyder at bruge det håndværk, det er at kunne scanne. Når man scanner, kommer man tæt på de små nye familier. Nogle gange er jeg så heldig at få lov til at scanne den samme baby flere gange – og jeg nyder altid at følge jeres familier på nært hold.”

Det er Agnethe, der udfører alle ultralydsscanninger på klinikken, og I vil derfor hos os nyde glæde af den kontinuitet der er, når man møder den samme fagperson gennem hele graviditeten. Agnethe er gift og mor til 2 dejlige piger.

 

Susanne Rosendal Andersen, jordemoder.

Susanne har arbejdet som jordemoder på Aalborg universitetshospital siden 1993. Susanne har hovedsagligt beskæftiget sig med barsel og amning, da hun en stor del af årene har været ansat på barselsgangen.

Susanne har undervist i ammeetablering, og har afholdt mange samtaler med familier som tidligere har haft komplicerede ammeforløb.

I 2010 gennemgik Susanne et IBCLC kursus i amning.

Hos Aalborg Scanningshus tilbyder Susanne ammesamtaler for førstegangsfødende og deres partnere, ammesamtaler ved tidligere komplicerede ammeforløb og etablerende ammehjælp i hjemmet efter fødslen.

 

Nanna Guldberg Petersen, babymassør.

Nanna er uddannet babyterapeut på Dansk Akademi for Kropsterapi i Århus. Hos Aalborg Scanningshus tilbyder Nanna helkropsmassage til spædbørn. Babymassage er meget blide strøg over hele kroppen og med særlig opmærksomhed på maven, hvor barnet ofte kan være ømt eller have problemer. Massagen har en fantastisk effekt på hele barnets krop. 

Udover massage har Nanna lært teknikker fra Kranio Sakral-terapi, Zoneterapi, akupressur og kinesiologi.  

Nanna fortæller: “Jeg er mor til tre, og har selv brugt massage til egne børn med god effekt og det var her, jeg har fået interesse i selv at uddanne mig til babyterapeut.”

Oprindeligt er Nanna uddannet socialrådgiver i 2007.

Bestil scanning