Andre ydelser

Her kan du læse om, hvilke andre tilbud vi har til dig, der er gravid eller nybagt mor. Aalborg Scanningshus er centreret omkring vores graviditetsscanninger, men vi har også andre spændende ydelser.

Ammesamtaler og ammehjælp

Hos Aalborg Scanningshus tilbyder vi ammesamtaler i graviditeten samt ammehjælp efter fødslen. Ammesamtalerne kan både være for jer, der er førstegangsforældre, og som ønsker vejledning og rådgivning om, hvordan man kan etablere en god amning. Samtalerne er i høj grad også for dig, der har haft et tidligere kompliceret ammeforløb, og som har et ønske om at amningen skal gå nemmere og rarere denne gang. Jordemoder Susanne Rosendahl er sideløbende med sin ansættelse her i Aalborg Scanningshus ansat på Aalborg Fødegang, hvor hun har mange års erfaring fra fødegang, jordemoderkonsultation og barselsgang. Hendes særlige interesse er amning. Susanne har gennemgået IBC’s internationale ammekursus, og er opdateret på alle de nyeste tiltag og viden om amning. Susanne tilbyder rådgivende ammesamtaler til førstegangsgravide, der ønsker sig en god ammestart. Samtalen foregår i graviditeten, og man er meget velkommen til at medbringe sin partner. Susanne tilbyder også ammesamtaler til de gravide, der tidligere har haft et kompliceret ammeforløb, og vil hjælpe jer med at få en god og tryg start på det nye ammeforløb. Efter fødslen kan man få et opfølgende telefonopkald, hvor Susanne kan vejlede konkret ud fra den situation I aktuelt står i. Derudover tilbyder Susanne, som et særligt tilbud til de kvinder, der har haft ammesamtaler på klinikken, etablerende ammebesøg i hjemmet efter fødslen – en helt unik mulighed for at få den bedste start på amningen.

Babymassage

Babymassage ved certificeret babyterapeut Nanna Guldberg. Nanna er selv mor til 3 dejlige børn, og har oplevet hvordan babymassagen kan have beroligende og afslappende effekt. Babymassagen er en dejlig ting at gøre for sit barn, og den foregår hos os i rolige, afslappede omgivelser, og selvfølgelig med mor eller far lige ved siden af. Der afsættes en time til hvert barn, men massagens længde kan variere meget efter hvordan barnet reagerer på massagen. De fleste børn finder stor velvære og fornøjelse i massagen, men massagens længde vil altid være afstemt med og tilpasset det enkelte barn. Typisk vil selve massagen vare en halv times tid. Efterfølgende er der rig mulighed for samtale, amning/flaske/skemad og bleskift.

Akupunktur til gravide og barslende

Simon Lind er uddannet akupunktør, og har specialiseret sig i smerter og spændinger. Han tilbyder nu kvalmestillende akupunktur samt smertebehandlinger til de gravide, der er plaget af bækkengener. Særpris til Aalborg Scanningshus’ kunder, bookes via Simon Linds egen hjemmeside. Behandlingerne foregår i særskilt lokale i Aalborg Scanningshus.

Bestil scanning

Bestil din scanning her