Andre ydelser

Her kan du læse om, hvilke tilbud vi har til dig, der er gravid eller nybagt mor. Aalborg Scanningshus er centreret omkring vores graviditetsscanninger.

Hjertelydsbamser

Vi tilbyder søde, bløde bamser, med helt unikke egenskaber. Hjertelydsbamserne indeholder nemlig lyden af jeres babys lille hjerte der banker. En sød og personlig ting, der vil blive skattet og værdsat mange år frem. Gaven er både velegnet til den lille baby, men også som storebror eller storesøster-gave, enten med babyens hjertelyd eller med hjertelyden fra de store søskende. Man kan også vælge at bruge lydmodulet til at optage en lille hilsen eller synge en sang for baby – kun fantasien sætter grænserne 🙂 Selve optagelsen varer ca. 10 sekunder, og når man vil høre lyden, trykker man blot bamsen på maven. Lyden stopper af sig selv, eller når man trykker bamsen på maven igen. Bamserne koster 250-400 kroner alt efter hvilken type og størrelse man vælger, og om man bestiller den samtidig med man bliver scannet, eller udelukkende køber bamsen. Hjertelydsbamserne kan bestilles i bookingsystemet.

Magnetrammer til køleskabet

De fleste vil gerne have deres scanningsbilleder til at hænge på køleskabet. Vi sælger derfor fine magnetrammer i 3 forskellige størrelser, så billederne kan organiseres pænt, og samtidig er godt beskyttet mod mados osv. Rammerne koster 20-25 eller 30 kroner, og kan købes på klinikken.

Sea-band graviditetsarmbånd mod graviditetskvalme

Vi sælger de populære graviditetsarmbånd Sea-band, der via akupressur har kvalmestillende egenskaber, og er udviklet specielt til at afhjælpe graviditetskvalme. Vi har dem i 3 forskellige farver (sort, grå og rosa), og de koster 129 kroner for en pakke med 2 armbånd. De virker bedst, hvis du har et armbånd på hvert håndled, og derfor er der naturligvis 2 stk i hver pakke. Armbåndene kan bestilles i bookingsystemet når I booker jeres scanning, eller købes i klinikken.

Bestil scanning