Om Aalborg Scanningshus

Hos Aalborg Scanningshus er vi eksperter i graviditet!

Om vores scanningsjordemoder Agnethe:

Jeg er uddannet jordemoder i 2010, og har beskæftiget mig med mange aspekter indenfor jordemoderfaget. Jeg har bl.a. været almindelig fødegangsjordemoder, og har taget imod flere hundrede babyer ved en masse fantastiske fødsler.

Jeg har i flere år været ansat på en privat scanningsklinik, og er meget glad for at scanne gravide. Jeg elsker den nære kontakt man får med hele familien, og nyder at bruge det håndværk, det er at
kunne scanne. Når man scanner, kommer man tæt på de små nye familier. Nogle gange er jeg så heldig at få lov til at scanne den samme baby flere gange – og jeg nyder altid at følge jeres familier på nært hold. Mine nøgleord som scanningsjordemoder er

  • hjertevarme
  • entusiasme
  • oprigtig glæde og interesse for jeres familie

Med tryghed, omsorg og humor møder jeg jer i denne spændende tid i jeres liv – velkommen hos Aalborg Scanningshus!

Udstyr på klinikken:

Vores udstyr er det allernyeste på markedet!

Som den eneste klinik i Jylland, kan vi præsentere GE Volusons nyeste topmodel E10, der laver knivskarpe billeder med et blændende farvespektrum. Når man vælger at bestille en privat scanning, er det vores klare overbevisning at man skal have det bedste af det bedste. Det får du hos os, der har valgt at investere i det allernyeste udstyr. Jyllands fineste 3D/4D-maskine finder du hos Aalborg Scanningshus!

Vi kan scanne i alle graviditetsuger fra 7+0, og tilbyder 3D/4D scanninger på alle stadier i graviditeten. Nu kan du se din baby fra de allerførste uger i 3D og følge den magiske udvikling på nærmeste hold.

Får vi billeder med?

I får de bedste billeder på print, og alle billederne tilsendt på et sikkert link til jeres mail og telefon. Derefter kan billederne downloades, så I har dem til evig eje. De fleste henter appen Tricefy for patients. Den er gratis, og kan hentes i app-store. Med appen, skal I blot klikke på det link I får tilsendt fra klinikken, og så vil alle billeder og sekvenser være tilgængelige for jer i appen. Hvis I foretrækker billederne på en USB-nøgle, kan I købe en USB-nøgle på klinikken til 50 kr.
Ønsker I farvefotos, kan de tilkøbes for 25 kr. pr stk. 

 

Adgangsforhold og parkering

Klinikken er placeret i Aalborg centrum, et stenkast fra fødegangen på Aalborg Sygehus nord. Der er gratis 1 times parkering lige uden for døren, og der er ofte mange ledige pladser. Hvis du
ønsker at være helt sikker på en parkeringsplads, ligger Aalborgs billigste P-hus lige rundt om hjørnet, hvor du kan parkere til 9 kroner i timen (C.W. Obels parkeringshus, Badehusvej 5, 9000 Aalborg).

Kommer du langvejs fra, og ønsker at bruge offentlig transport, ligger klinikken super tæt ved Aalborg Vestby togstation, og det er også nemt at komme hertil med flere forskellige busser.

Om klinikken

Klinikken er Aalborgs nyeste scanningsklinik, og vores kunder kommer fra hele Nordjylland. Vi har dog også mange kunder fra andre nordiske og europæiske lande, og nogle enkelte fra resten af det store udland.

Klinikken er placeret i smukke lyse lokaler i Aalborg centrum, og vi har masser af plads til pårørende.

Hvis I efter jeres scanning får lyst til at handle, tage på cafe eller gå en tur, er der masser af muligheder i nærområdet.

Find os her: Aalborg Scanningshus, Poul Paghs gade 6a, 9000 Aalborg. Indgang gennem gården.

Bestil scanning

Bestil din scanning her