Corona-restriktioner

Desværre er vi underlagt flere regler og påbud, i disse corona-tider, end vi plejer at være. Her har jeg forsøgt at beskrive de særlige forhold, der er gældende, så længe vi har en corona-epidemi.

Coronapas

Skal medbringes til gravidmassage.

Skal IKKE medbringes til scanninger.

Har I åbent?

Ja, vi er som sundhedsklinik med autoriseret fagpersoner, ikke underlagt de nedlukninger der er i samfundet pt. Det betyder at vi har åbent som normalt for alle typer graviditetetsscanninger og jordemoderydelser, herunder ammehjælp samt gravidmassager.

Pårørende

I er stadig meget velkomne til at medbringe pårørende. Graviditetsscanninger er en stor begivenhed, og vi kan sagtens forstå at I gerne vil dele oplevelsen med andre. Lige for tiden er der et maksimum på 3 pårørende, således at vi ikke samles mere end 5 personer i lokalet i alt (dvs. 3 pårørende udover den gravide og jeg, der scanner). Når der ikke er corona, er der ingen begrænsninger, men lige nu er det desværre max. 3 pårørende. I må selv vælge om det skal være børn eller voksne, børn er fortsat meget velkomne på klinikken. Husk dog at alle skal spritte hænder, eller vaske hænder, inden I går ind i scanningslokalet.

Er det sikkert at besøge klinikken?

Ja, det er fuldt forsvarligt at besøge os. Alle på klinikken anvender værnemidler i form af godkendte mundbind. Vi har endvidere sat corona-skærme op både når man betaler/booker tider ved receptionen, men også i selve scanningslokalet mellem mig der scanner, og dig på briksen 🙂 Derudover bliver der gjort rent mange gange dagligt, inklusive afspritning af alle overflader. Alle besøgende anvender mundbind og spritter hænder, og man er selvfølgelig forpligtet til at melde afbud hvis man har symptomer på corona.

Må vi filme/facetime/tage billeder?

Ja! Det må I meget gerne. Hvis der er nogen af jeres pårørende, der gerne vil være med “digitalt”, så må I meget gerne det.

Skal vi bruge mundbind?

Ja. Alle på klinikken skal bruge mundbind, også jeg der scanner. Vi bruger mundbind alt den tid I er på klinikken, dvs, også under scanningen. Hvis I af helbredsmæssige årsager ikke kan anvende mundbind, må I bruge visir, men kan I bruge mundbind, er det langt sikrere for alle. Børn er dog undtaget fra at bruge mundbind!

Er der håndsprit på klinikken?

Ja, vi har en stor og fin håndspritstander, som I er meget velkomne til at anvende. I behøver således ikke selv at medbringe håndsprit.

Kan vi købe mundbind på klinikken?

Ja, hvis I har glemt mundbind, kan de købes på klinikken til 5 kr. pr stk.

Bestil scanning

Bestil din scanning her