Corona-restriktioner

Desværre er vi stadig underlagt flere regler og påbud, i disse corona-tider, end vi plejer at være. Her har jeg forsøgt at beskrive de særlige forhold, der er gældende, så længe vi har en corona-epidemi.

Coronapas

Skal medbringes til gravidmassage.

Skal IKKE medbringes til scanninger.

Har I åbent?

Ja, vi er som sundhedsklinik med autoriseret fagpersoner, ikke underlagt de nedlukninger der er i samfundet pt. Det betyder at vi har åbent som normalt for alle typer graviditetetsscanninger og jordemoderydelser, herunder ammehjælp samt gravidmassager.

Pårørende

I er stadig meget velkomne til at medbringe pårørende. Graviditetsscanninger er en stor begivenhed, og vi kan sagtens forstå at I gerne vil dele oplevelsen med andre. Der er ikke som sådan begrænsninger på antallet af pårørende. Børn er fortsat meget velkomne på klinikken. Husk dog at alle skal spritte hænder, eller vaske hænder, inden I går ind i scanningslokalet. Dette er særligt vigtigt ved børn, der gerne vil gå rundt og undersøge ting – så husk at selv de små hænder skal vaskes eller sprittes.

Er det sikkert at besøge klinikken?

Ja, det er fuldt forsvarligt at besøge os. Vi anvender ikke længere mundbind ved alle scanninger, men vi tager dem gerne på, hvis I er tryggest ved det. Vi har endvidere sat corona-skærme op både når man betaler/booker tider ved receptionen, men også i selve scanningslokalet mellem mig der scanner, og dig på briksen 🙂 Derudover bliver der gjort rent mange gange dagligt, inklusive afspritning af alle overflader. Man er selvfølgelig stadig forpligtet til at melde afbud hvis man har symptomer på corona, eller i øvrigt er syg.

Må vi filme/facetime/tage billeder?

Ja! Det må I meget gerne. Hvis der er nogen af jeres pårørende, der gerne vil være med “digitalt”, så må I meget gerne det.

Skal vi bruge mundbind?

Nej, det behøver I ikke længere. Er I tryggest ved det, må I selvfølgelig stadig gerne bruge mundbind, og personalet på klinikken tager det også gerne på, hvis I ønsker det.

Er der håndsprit på klinikken?

Ja, vi har en stor og fin håndspritstander, som I er meget velkomne til at anvende. I behøver således ikke selv at medbringe håndsprit.

Kan vi købe mundbind på klinikken?

Ja, hvis I har glemt mundbind, og ønsker at anvende dem, udleveres de gratis.

Bestil scanning