Hvad får du hos aalborg scanningshus?

Hos os får du ikke bare en scanning af din graviditet. Du får en helt unik oplevelse, der bliver en del af din graviditet og et fantastisk minde. I hyggelige og rolige omgivelser giver vi dig mulighed for at invitere dine nærmeste med helt ind i oplevelsens kerne – hos os behøver familien ikke være passive tilskuere, de kan være med og dele oplevelsen sammen med jer!

Her er et eksempel på, hvad I får, ved at vælge jeres graviditetsscanninger hos os:

  • Knivskarpe billeder. Vores billeder tages med det allernyeste ultralydsudstyr. Vi bruger Voluson E10, og er den eneste klinik i Jylland med denne maskine. Det betyder at teknologien hos os er mange år foran de øvrige maskiner på markedet, både de maskiner de bruger på sygehuset og de maskiner de bruger på andre klinikker. Det betyder at du på vores klinik får de bedste og skarpeste billeder, både i 2D, 3D og 4D.
  • Tårnhøj tilfredshed. Hos os har vi kun glade og tilfredse kunder. Vi sætter en stor ære i at yde en personlig, hjertevarm og professionel service til alle vores kunder. Læs vores mange flotte anmeldelser på facebook og instagram og du vil ikke være i tvivl – Aalborg Scanningshus er landsdelens bedste scanningshus.
  • Uddannet personale. Hos os vil du altid blive scannet af en uddannet og certificeret jordemoder med speciale i graviditetsscanninger. Dette sikrer dig den mest professionelle scanning, og du er endvidere sikret en scanning hvor du kan spørge ind til alle aspekter af din graviditet – vi er eksperter i graviditet!
  • Konkurrencedygtige priser. Vi vil ikke være de billigste, vi vil være de bedste! Hos os får I ikke discount, men kvalitet. Alligevel er vi bevidste om, at prisen for mange af vores kunder er et vigtigt parameter. Derfor tilbyder vi forskellige rabatordninger; studierabat, medarbejderrabatter og ikke mindst vores populære scanningspakker. Ved at bruge en af vores rabatordninger vil I i endnu højere grad se, at vores priser på alle måder er konkurrencedygtige. Husk endvidere, at hos os er alt inklusiv i prisen, der er ingen skjulte ekstraudgifter.
  • Mulighed for skønne tilkøb. Hos os kan du bl.a. få de populære hjertelydsbamser med babyens unikke hjertelyd, magnetiske fotorammer med scanningsbillederne i, lige til at sætte op på køleskabet, alkoholfri “champagne”, kvalmelindrende is, graviditets-navlepiercingsmykker og sea-band, armbåndet mod graviditetskvalme. Kig ned i klinikken eller ring og hør nærmere.
  • Billederne er med i prisen. I får både udprintede billeder og digital version. Samtlige billeder sendes lige efter scanningen til jer på et link, så I kan downloade dem til evig eje. I har endvidere mulighed for at gemme billederne via appen Tricefy for patients – en helt unik service som vi pt er de eneste i landet der kan tilbyde. Appen er gratis, og kan både hentes til iphone og android telefoner.
  • Central placering i Aalborg med gratis parkering lige udenfor døren.

Bestil scanning