Graviditetsmassage

Hos Aalborg Scanningshus har du nu mulighed for at opleve en dejlig, velværende graviditetsmassage udført af en uddannet jordemoder, med speciale i graviditetsmassage. Du får derfor både mulighed for at få afhjulpet nogle af dine graviditetsgener, samtidig med at du kan stille spørgsmål og samtale omkring din graviditet med en uddannet fagperson.

En gravidmassage er ikke en hårdhændet massage, men er karakteriseret ved lange, blide strøg, og kan derfor anvendes til alle gravide i alle stadier af graviditeten.

Hos Aalborg Scanningshus foregår massagen på en særlig graviditetsbriks, med plads til mave og barm. Du har derfor mulighed for at ligge på maven under massagen, i det omfang det er hensigtsmæssigt for massagen.

Da graviditetsmassage altid udføres af en jordemoder hos Aalborg Scanningshus, vil du altid have mulighed for at drøfte generelle og specifikke spørgsmål angående din graviditet. Massagen vil derfor altid indeholde en jordemoderkonsultation, hvilket betyder, at du har mulighed for at få tilskud fra Sygeforsikring Danmark til behandlingen, såfremt du er medlem.

Varighed: 60 minutter inklusiv omklædning mv. Selve massagen varer ca 50 minutter.

Pris: 600 kr.

Bookes via bookingsystemet.

Bestil scanning

Bestil din scanning her