Graviditetsmassage

OBS: Det er for tiden ikke muligt at booke graviditetsmassage hos Aalborg Scanningshus.

Hos Aalborg Scanningshus har du nu mulighed for at opleve en dejlig, velværende graviditetsmassage. Massagen er udført efter Nordlys massageprincipper, og er en velværende massage der hjælper dig til at finde ro i din graviditet og opleve nærvær med dit barn. Hos Aalborg Scanningshus har vi to massører ansat, den ene er udover at være gravidmassør også uddannet jordemoder. Hvis du booker tid ved Lena, vil du derfor både få mulighed for at få afhjulpet nogle af dine graviditetsgener, samtidig med at du kan stille spørgsmål og samtale omkring din graviditet med en uddannet fagperson.

En gravidmassage er ikke en hårdhændet massage, men er karakteriseret ved lange, blide strøg, og kan derfor anvendes til alle gravide i alle stadier af graviditeten.

Hos Aalborg Scanningshus foregår massagen på en særlig graviditetsbriks, med plads til mave og barm. Du har derfor mulighed for at ligge på maven under massagen, i det omfang det er hensigtsmæssigt for massagen.

Hvis du vælger graviditetsmassage hos vores jordemoder Lena, vil du have mulighed for at drøfte generelle og specifikke spørgsmål angående din graviditet. Massagen vil derfor altid indeholde en jordemoderkonsultation, hvilket betyder, at du har mulighed for at få tilskud fra Sygeforsikring Danmark til behandlingen, såfremt du er medlem.

Hvis du vælger graviditetsmassage hos fysiurgisk massør Alexandra, vil massagen ikke indeholde en jordemoderkonsultation. Du kan derfor heller ikke opnå tilskud fra Sygeforsikring Danmark, til gengæld er prisen reduceret.

Varighed: 60 minutter inklusiv omklædning mv. Selve massagen varer ca 50 minutter.

Pris: 600 kr. (v. jordemoder) eller 500 kr (ved fysiurgisk massør)

Bookes via bookingsystemet.

Bestil scanning